Brevik Terrasse – Totalenterprise

Bildet fremstiller et moderne bostedskompleks under en klar blå himmel. Dette komplekset består av flere enheter som tilsammen former en sammensatt bygningsstruktur. Bygningene er variert i design, men de deler en moderne estetikk med kombinasjoner av lyse og mørke flater, samt bruk av treverk og glass. Høyre side av bildet viser en høy, hvit bygning med tre etasjer. Den har store balkonger utstyrt med glassrekkverk og møbler som stoler og bord. Under den øverste balkongen er det en terrasseområde som strekker seg fra bygningen, med et spisebord og stoler. Denne bygningen har en distinkt treverksfasade på den øverste etasjen. Til venstre er det en lavere bygning i to etasjer, med en kombinasjon av hvit og treverksfasade. Denne bygningen har også store balkonger, og man kan se folk som nyter utendørslivet. Foran bygningene er det en frodig, grønn hageområde. Det er plener, små busker, og et par terrasseområder med utemøbler. I nærheten av den venstre bygningen er det en liten sklie for barn, formet som en grønn caterpillar. I bakgrunnen kan man skimte ytterligere boligstrukturer og trær, som gir kontekst til denne boligutviklingen i en forstadsinnstilling.

Brevik Terrasse – 8 av 10 leiligheter i første byggetrinn solgt.

Tomta til Brevik Terrasse er den gamle skoletomta på Furulund og ligger sentralt og solfylt til rett ved skole, idrettsanlegg, turløyper og alle tilbudene i Brevik sentrum. Brevik Terrasse ligger luftig til i en skråning, noe som sikrer at mange av boligene får utsikt til fjorden.

I utformingen av prosjektet har det vært fokus på å skape romslige uteplasser og balkonger, slik at du kan nyte både solen og utsikten på best mulig måte. Fra leilighetene er det ca 500 meter ned til Brevik sentrum via Trompetbakken eller Heksa.

PORS Entreprenør AS utfører totalenterprise på dette prosjektet. 10 leilgheter føres opp i første fase med opsjon på ytterligere 10 leiligheter. Oppstart er satt til November 2022 med ferdistillelse ca.desember 2023.

Brevik Terrasse - Totalenterprise - Pors Entreprenør AS
Brevik Terrasse - Totalenterprise - Pors Entreprenør AS