Brevik Terrasse – Totalenterprise

Brevik Terrasse - Totalenterprise - Pors Entreprenør AS

Brevik Terrasse – 8 av 10 leiligheter i første byggetrinn solgt.

Tomta til Brevik Terrasse er den gamle skoletomta på Furulund og ligger sentralt og solfylt til rett ved skole, idrettsanlegg, turløyper og alle tilbudene i Brevik sentrum. Brevik Terrasse ligger luftig til i en skråning, noe som sikrer at mange av boligene får utsikt til fjorden.

I utformingen av prosjektet har det vært fokus på å skape romslige uteplasser og balkonger, slik at du kan nyte både solen og utsikten på best mulig måte. Fra leilighetene er det ca 500 meter ned til Brevik sentrum via Trompetbakken eller Heksa.

PORS Entreprenør AS utfører totalenterprise på dette prosjektet. 10 leilgheter føres opp i første fase med opsjon på ytterligere 10 leiligheter. Oppstart er satt til November 2022 med ferdistillelse ca.desember 2023.

Brevik Terrasse - Totalenterprise - Pors Entreprenør AS
Brevik Terrasse - Totalenterprise - Pors Entreprenør AS