Austadlia

12 flotte leiligheter kommer for salg – god standard – parkeringskjeller – vestvendt – nytt boligfelt – grønn profil

Det er ikke uten grunn til at Hovenga er et av de mest etterspurte boligområdene sentralt i Porsgrunn. I enden av Hovenga finner man Austadlia og her kommer det snart for salg 12 flotte leiligheter i størrelser fra ca. 87 kvm til 124 kvm.

Her bor du i rolige, landlige omgivelser, samtidig som du bor en gå- eller liten kjøretur fra alt av fasiliteter. Leilighetsbygget ligger vestvendt, noe som sikrer gode solforhold.

Området er et eldorado for barnefamilier og ligger meget skjermet til i et rolig og barnevennlig nabolag, med lite gjennomgangstrafikk. På Kjølnes idrettsanlegg finner du et stort tilbud av fritidsaktiviteter, blant annet med svømmehall, tennishall og fotballbaner.

Du får et sjeldent flotte tur – og rekreasjonsområder i nærmiljøet, både i området rundt Valleråsen og i Borgeåsen. Hvis du vil kjenne på pulsen anbefales en tur opp til Valleråsen Vannverk. På de fine Bjerketvedtjordene er det på snørike vintermåneder oppkjørte skiløyper som strekker seg fra Kjølnesjordene og helt opp mot Jarseng. Et yndet område for familier og for de friluftsinteresserte.

Hovengasenteret er kun en liten kjøretur fra boligen, hvor du finner Meny, bakeri, apotek, frisør og et fint utvalg av butikker. Promenaden i sentrum har et godt tilbud av butikker, restauranter, kafeer og uteliv. Både på Osebro, Pincho Nation, Jimmys, Øya Spiseri, Jonas, Merci og Secret får du et godt utvalg av mat og drikke.

Porsgrunn er en by i stor utvikling og har et rikt kulturliv å by på, blant annet med Kafe K, Ælvespeilet. Spesielt på sommeren kryr det av liv langs den flotte promenaden. Kjøpesenteret Down Town har fått et flott ansiktsløft, og kan by på over 60 butikker. Her finner du også treningssenteret Sprek som er midt i blinken for deg som liker å ta deg en løpetur på tredemølla med flott utsikt over elva.

Hvorfor kjøpe nytt?
– Boligen er i forskriftmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
– Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
– Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
– Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

Kontakt megler for mer info. Prospekt og endelig salgsannonse blir produsert og tilgjengelig i løpet av første kvartal 2023.