Solheimåsen – Langangen – Totalenterprise

Bildet viser et moderne boligkompleks i et naturskjønt landskap. Bygningene har en arkitektonisk stil med rene linjer, og er bygget i mørke og lyse tretoner. Noen av bygningene har flere etasjer med store balkonger, mens andre er mindre og ser ut som eneboliger. På balkongene er det møbler, som indikerer boligområder. En asfaltert vei bukter seg gjennom forgrunnen av bildet og fører til bygningenes inngangspartier og underjordiske garasjer. Man kan se et par biler parkert. Rundt veien er det frodig grønt gress, blomsterbed og noen nyplantede trær. I bakgrunnen reiser en skogkledd åsside seg, med høye trær og grønne busker. Sollyset kaster en varm glød over landskapet, og skaper en rolig og innbydende atmosfære. Hele scenen fremstår som et moderne bosted i harmoni med naturen.

Velkommen til Solheimåsen! En enklere hverdag i kjente omgivelser | 12 lettstelte leiligheter i sjønære omgivelser

Ny bolig, nytt kapittel! Ved å flytte inn i en splitter ny bolig, starter et nytt kapittel i livet. Alle muligheter ligger foran deg, enten du vil begynne et helt nytt liv eller gleder deg til en spennende fortsettelse.

Solheimåsen i Langangen er et spennende boligområde for deg som ønsker å bo lettvint og moderne i kjente omgivelser i nærhet av både sjø og natur. Tre firemannsboliger med fokus på en enklere hverdag i en moderne leilighet med gjennomtenkte og praktiske løsninger. Her vil du bo tett på skjærgården med nydelig turterreng rett på utsiden av døren. Tar du bilen, er det ca.12 minutter kjøreveg til Porsgrunn eller Larvik sentrum.

Kort oppsummert
– Leiligheter med balkong og privat hage.
– Plass til 2 biler hver, rett under leiligheten.
– Romslig sportsbod til hver leilighet.
– Vestvendte leiligheter med store balkonger, noen med fjordgløtt.
– Mulighet for vedpeis.
– Leilighet i naturen, vestvendt og nærhet til båthavn (ca. 500m).

Leilighetene kommer med de fleste fasiliteter du trenger for en komfortabel og lettvint botilværelse. Boligene vil bli oppført med moderne materialvalg, gjennomtenkte planløsninger og solrike uteplasser.

Alle boligene er gjennomgående. Løsningen gir alle leilighetene vinduer i tre himmelretninger med mye sol både morgen- og kveldssol mot vest og nordvest. Toppleilighetene har høy himling i oppholdsrommet som gir en herlig romfølelse og karakter. Leilighetene er romslige og innholdsrike med to eller tre soverom, toalett, bad, vaskerom og stue/kjøkkenløsning.

Alle leiligheter har vestvendte, solrike og romslige uteplasser. I tillegg vil du bo i rolige omgivelser med nærhet til sjøen og naturen rett utenfor døren. Hvis ikke en tur i naturen frister, kan du nyte båtliv, fiske eller bare ta en spasertur langs vannkanten. Solheimfeltet ligger ca 500 meter fra båthavna, noe som gjør området til et ideelt sted for båtentusiaster.
Boligene ligger nydelig til høyt, fritt og tilbaketrukket med sol hele dagen og fin utsikt over nærområdet. Nesten samtlige leiligheter har en egen privat hage med direkte adkomst fra balkongen.

Med rause balkonger legges det til rette for at mye av tiden tilbringes utendørs. Solheimfeltet består av tre bygg i ulik høyde med totalt 12 enheter. Byggene knyttes sammen av et flott fellesareal med sitteplasser og beplantning. De tre byggene er utstyrt med heis for enkel tilgang til leilighetene, og du kan også velge å installere en peis for å skape en varm og koselig atmosfære på kalde vinterkvelder.

Bilen parkerer du i carportanlegg rett under leiligheten – her er det plass til to biler på egen oppstillingsplass. Hver leilighet får sin egen sportsbod – perfekt for lagringsmuligheter.

Beliggenhet

Sentralt og midt mellom Larvik og Porsgrunn sentrum, utvikles det et nytt boligområde i Langangen. Dette stedet ligger midt i smørøyet og har tilgang på fantastisk fjord, natur og fritidsaktiviteter. Boligene ligger solrikt og vestvendt med kort gangavstand til sjø og flotte turområder. Barna har muligheter til masse fine fritidsaktiviteter og barneskolen har gode fasiliteter. Her vil du bo tett på skjærgården, badeplasser og nydelig turterreng rett på utsiden av døren.

Det ligger også veldig nær mange arbeidsplasser på nye Lønnebakke, midt mellom Porsgrunn og Larvik. Det er kun 30 min til Torp flyplass med muligheter.

Bildet viser et moderne boligkompleks i et naturskjønt landskap. Bygningene har en arkitektonisk stil med rene linjer, og er bygget i mørke og lyse tretoner. Noen av bygningene har flere etasjer med store balkonger, mens andre er mindre og ser ut som eneboliger. På balkongene er det møbler, som indikerer boligområder. En asfaltert vei bukter seg gjennom forgrunnen av bildet og fører til bygningenes inngangspartier og underjordiske garasjer. Man kan se et par biler parkert. Rundt veien er det frodig grønt gress, blomsterbed og noen nyplantede trær. I bakgrunnen reiser en skogkledd åsside seg, med høye trær og grønne busker. Sollyset kaster en varm glød over landskapet, og skaper en rolig og innbydende atmosfære. Hele scenen fremstår som et moderne bosted i harmoni med naturen.