Om oss

«Vi tar små og store prosjekter på strak arm»

Om oss

På Pors Entreprenør AS, engasjerer vi oss med lidenskap i prosjekter som hoved-, general-, og totalentreprenør, samt som underentreprenør for å realisere våre kunders visjoner. Med vår dyptgående erfaring og kunnskap om ‘Norsk Standard-kontraktene’, er vi rustet til å håndtere et bredt spekter av byggeprosjekter med presisjon og faglig dyktighet.

Vår spesialitet ligger i å levere helhetlige løsninger, hvor vi håndterer hele byggeprosessen fra konseptualisering til ferdigstillelse. Vår tilnærming sikrer effektivitet, kvalitet, og koordinering på hvert trinn i prosessen.

Helse, Miljø og Sikkerhet (HMS) er kjernen i vår bedriftskultur. På Pors Entreprenør AS prioriterer vi en arbeidskultur som fremmer sikkerhet, velvære og bærekraftig praksis. Vi er forpliktet til å skape et arbeidsmiljø hvor alle ansatte, samarbeidspartnere og kunder kan føle seg trygge og verdsatt. Vårt mål er å drive en virksomhet som ikke bare ivaretar våre ansatte, men også bidrar positivt til samfunnet og miljøet.

Vi står klar til å diskutere dine behov og tilby tjenester innenfor et mangfold av byggekategorier. Kontakt oss for en uforpliktende samtale og la oss vise hvordan vi kan bringe ditt prosjekt til liv med vårt engasjement og ekspertise.

Basert i det historiske Schankebygget i Porsgrunn, representerer vi en samling av dyptgående kunnskap og erfaring innen bygg- og anleggsbransjen, med et team hvis samlede erfaring overstiger 20 år. Vår kompetanse strekker seg over en rekke vellykkede prosjekter for både offentlige og private byggherrer, og vår lokalisering i hjertet av Porsgrunn gir oss en unik tilknytning til regionen vi tjener.

På Pors Entreprenør AS, har vi en sterk forpliktelse til miljøhensyn i alle våre prosjekter. Som en Miljøfyrtårn-sertifisert bedrift, integrerer vi bærekraftige praksiser i vårt arbeid for å sikre at våre byggeprosesser er så miljøvennlige som mulig. Fra å velge materialer som har lav miljøpåvirkning til å implementere energieffektive byggemetoder, er vårt mål å redusere vårt karbonavtrykk og bidra til en grønnere fremtid.

Kvalitet og bærekraft er kjerneelementer i vår virksomhetsfilosofi. Vi forstår at holdbare og velkonstruerte byggverk er nøkkelen til langvarig suksess. Derfor investerer vi betydelig i å holde vårt team oppdatert med de nyeste teknikkene og beste praksisene innen bransjen. Vårt engasjement for kvalitet sikrer at våre kunder får byggverk som ikke bare møter dagens behov, men også står i mot tidens prøve, samtidig som de fremmer bærekraftige verdier.