På PORS Entreprenør AS, engasjerer vi oss med lidenskap i prosjekter som hoved-, general-, og totalentreprenør, samt som underentreprenør for å realisere våre kunders visjoner. Med vår dyptgående erfaring og kunnskap om ‘Norsk Standard-kontraktene’, er vi rustet til å håndtere et bredt spekter av byggeprosjekter med presisjon og faglig dyktighet.

Vår spesialitet ligger i å levere helhetlige løsninger, hvor vi håndterer hele byggeprosessen fra konseptualisering til ferdigstillelse. Vår tilnærming sikrer effektivitet, kvalitet, og koordinering på hvert trinn i prosessen.

Helse, Miljø og Sikkerhet (HMS) er kjernen i vår bedriftskultur. På PORS Entreprenør AS prioriterer vi en arbeidskultur som fremmer sikkerhet, velvære og bærekraftig praksis. Vi er forpliktet til å skape et arbeidsmiljø hvor alle ansatte, samarbeidspartnere og kunder kan føle seg trygge og verdsatt. Vårt mål er å drive en virksomhet som ikke bare ivaretar våre ansatte, men også bidrar positivt til samfunnet og miljøet.

Vi står klar til å diskutere dine behov og tilby tjenester innenfor et mangfold av byggekategorier. Kontakt oss for en uforpliktende samtale og la oss vise hvordan vi kan bringe ditt prosjekt til liv med vårt engasjement og ekspertise.

BYGGEPLASSLEDELSE

BETONGARBEID

TØMRERARBEID

MUR & FLISARBEID

STÅLARBEID

VEDLIKEHOLDSARBEID

BYGGREHABILITERING

MONTASJEARBEID